InnoGrass

InnoGrass - SEGES Projektsitet

Projektets formål er at skabe en ny bæredygtig plantebaseret fødevareproteinkilde, ved at videreudvikle en proces til at udvinde højkvalitetsprotein fra grøn biomasse til anvendelse i fødevareprodukter. Proteinets anvendelse i fødevarer vil blive undersøgt og evalueret på pris, smag og funktionalitet. Når de rette procesbetingelser er blevet identificeret, vil arbejdet med Novel Food godkendelsen af græsproteinet påbegyndes, inklusiv analyser for toksiner og allergistudier.

Indlæg om værdikæde for græsprotein på internationalt webinar om grøn bioraffinering 3. december 2020.
Program og link til præsentationer fra online workshop den 6. november 2020.
Online temadag: Nyeste resultater fra forsknings og udviklingsprojekter om græsprotein 9. december 2020.
Rapport med analyse af værdikæden fra frøforædling til anvendelse af grøntprotein i fødevarer.

© 2021 - SEGES Projektsitet